Therumoursaidfire fjerde i Sverige

Therumoursaidfire leverede en fin indsats, da han blandt topheste i dag tog en fjerdeplads på Jägersro.

Løbet blev desværre ramt af 2 omstarter som gjorde hesten lidt for tændt. Sjunneson fik svaret spids, men måtte åbne hårdt de første 500 meter, der gik efter 1.13,4.  Siden kom der mere ro over feltet, og kilometeren blev rundet på 1.15,7.

El Mago Pellini fik i dødens, mens favoritten, Dreams Take Time, fandt 2. par udvendigt.

Ind mod sidste sving blev tempoet sat i vejret. I tredje spor kom Dreams Take Time virkelig stærkt, og denne kunne ingen stå imod. Ikke så sært, idet hesten løb fremragende 1.13,8/2160 meter!

Sjunnesson var meget tilfreds med hestens indsats, men omstarterne gjorde hesten for ambitiøs og det kostede de sidste 100 meter. De mange udgåede heste fra 1. volte gjorde jo desværre også, at de “gamle” heste fik lidt for let fat. Stutteri Hole In One er meget tilfredse med hestens præstation.

Fjerdepladsen indbragte 19.000 SEK.