Chancevurderinger til Aalborg

I morgen skal Therumoursaidfire forsøge at vinde Grand Circle 3-års Championat for Hingste og Vallakker. Stalden har også og Sweet Home Alabama og Whiskey In The Jar til start. Her får du Peter Rudbecks chancevurderinger.

Sweet Home Alabama har trukket et yderligt startspor. Vi håber på at hun kan komme til føring, hvorfra hun endnu ikke har tabt. Det er sidst på sæsonen og der slår form jo af og til klasse. Vi har respekt for både Flemming og Jeppes heste. Hun går i samme udrustning som altid, D.v.s uden alle 4 sko.

– Therumour har trænet godt, blodprøver og hals er tjekket med fine resultater. Vi prøver i halvlukket hovedlag for at få ham mere fokuseret og han går igen uden alle fire sko. Vi har fået de hårdeste konkurrenter indvendig og det er jo ingen fordel, men han virker klar til at gå et godt løb.

– Whiskey var ok senest og viste fremgang. Han er behandlet for lidt halsproblemer og har virket stærk i de to seneste intervaljob. Håber han klarer auto. Han går uden forsko som senest og vi er lidt optimist på ham denne gang, fortæller Rudbeck.