Aalborg-start for Sweet Home Alabama

I Grand Circle 4-års Hoppechampionat endte Sweet Home Alabama lige udenfor pengene. Den mellemste kilometer blev afviklet i forholdsvis roligt tempo. Sammenholdt med den hårde indledning på løbet gjorde begge dele det umuligt for Sweet Home Alabama at tage det nødvendige ind i den hurtige afslutning.

Der skal tages hurtige beslutninger som kusk i et væddeløb. Med små 200 meter til målstregen skiftede Birger Jørgensen ryggen fra Spik Party til Seducedbyaface. Det gjorde, at der blev plads indvendigt til Sigma Vang – som blev 2’er, mens Sweet Home Alabama akurat ikke fik penge med hjem.

Stutteri Hole In Ones var selsagt ærgerlig over det uheldige løbsudfald, og Sweet Home Alabama holdes derfor i gang, og går til start på Aalborg Væddeløbabane den 17. november.