Sweet Home Alabama virker klar

Søndag starter Sweet Home Alabama i Grand Circle 4-års Hoppechampionat på Fyens Væddeløbsbane, og Peter Rudbeck oplyser, at hoppen virker klar.

– Sweet Home har som bekendt stået over med en kodeledsforvridning i forbindelse med en tiltænkt start i Århus for 3 uger siden. Hun stod i boks i 5 dage, og har derfor selvfølgelig stået over i træningen. Hun er dog kommet sig hurtigt, og har trænet normalt de sidste 2 uger. Var på banen i Skive i går til et let tempoarbejde sammen med Stand And Deliver, og det forløb ok.

Hesten har ikke fået helt den uddeling, vi havde håbet på indtil videre i år – da hun i alle finalerne desværre er havnet udvendig på en af de 2 andre rigtig gode hopper i årgangen – og styrkeforholdet er vel således, at den der sidder i inderbanen og spids af Starlet Beat, Sunbeam og Sweet Home, vinder.

Denne gang tror jeg dog taktikken bliver lidt anderledes, og løbet lidt mere åbent, da jeg forventer Bent Svendsen kører spids med Luddes hest, og så håber jeg på, vi får et godt rygløb nede i feltet – og  vi må forsøge at lave en god afslutning. Sweet Home går uden alle 4 sko som i de seneste starter, og hun har altid triochance og vel også en lille vinderchance, selvom sporet trækker ned, mener Rudbeck.