Alt vel med staldens heste

Dagen efter sejren i kvalifikationen til Dansk Trav Kriterium melder Rudbeck om alt vel med Therumoursaidfire og de øvrige heste.

– Synes bestemt at alt er vel. Han kom godt igennem prøven med en god præstation, og uden at skulle bruge alle kræfterne. Særdeles positivt inden finalen, hvor vi nu får lov at vælge spor først.

Ellers synes jeg vi fik en positiv besked fra Whiskey In The Jar i lørdagens rutineløb, løb 22,0 med galop med 700 meter til mål i en kraftig tempoveksling, hvor han uden galoppen var kommet hjem i en tid omkring 19,5 – 20,0. Han virkede stærkere og mere kørbar – håber det fortsætter.

Så var der endvidere kuskedebut for junior, han fik chancen da Hans Ulrik Kristensen måtte melde forfald til turen med Seattle, desværre for Rolf blev det galop fra start, men ellers en god oplevelse og han har helt sikker mod på mere.

I dag drager vi til Aalborg for at se The Negotiator i rutineløb og søndag bliver det Sweet Home Alabama i Århus i et åbent 4 års løb, således hun kan holde formen ved lige til GC. Hoppechampionatet 20. september i Odense, oplyser Rudbeck.