Stand And Deliver kan overraske

En af årets vigtigste starter, Jydsk 4-årings Grand Prix, venter Stand And Deliver på søndag. Med rette løb er hesten med helt fremme, mener Peter Rudbeck.

– Gik sidst sidste hårde job sammen med Sweet Home Alabama i dag, og det var på en tilfredsstillende måde. Han døjede lidt med bronkierne op til starten i København, og også lidt op til prøverne, hvor han i øvrigt gik et topløb. Han virker 100% i orden nu, og er i rigtig god skik.

Vi kunne vælge spor 4, men valgte spor 8 – for at lade de 4 Juul og Juel skabe løbet med favoritterne – og så må vi se hvad der er i slutfasen af løbet.

Stand går uden sko og med norsk hovedlag, og jeg føler vi med lidt tur kan være med fremme. Stand er en af 4 – 5 heste, som kan vinde løbet, men kan også sagtens gå et rigtig godt løb og blive 3 – 4, siger Rudbeck.