22.500 til Stand And Deliver

Stand And Deliver måtte helt ned på 1.13,5a/2000 meter for at hjemtage 22.500 kroner på Charlottenlund Travbane.

Hingsten havde både op- og nedtur i løbet. Opturen bestod i, at vinderen Pitagora Bi korrekt blev diskvalificeret for pasgang kort før mål. Det gav en fjerdeplads i stedet for en femteplads. Nedturen bestod i, at Stand And Deliver hang lidt på et par trætte svenskere over den sidste halvbane. 

Se løbet – TRYK HER!

Sweet Home Alabama påkørt

Alessandro Gocciador havde ikke “de gode briller på”, da han i dagens 6. løb med 750 meter til mål – uden at se sig for – kørte ned i inderbanen med Priscilla Spin, og derved påkørte Sweet Home Alabama.
Stutteri Hole In Ones fine 4-årige hoppe fik derved galop på, hvilket kostede mulighederne. 

Se løbet – TRYK HER!

– Begge heste har heldigvis taget strabadserne godt, og nu ser vi frem imod Århus og 4-års prøverne, hvor konditionerne er helt anderledes. Og vi glæder os til at storløbssæsonen nu rigtig går i gang, siger Peter Rudbeck.