Ny hest til Jensen

Nobodybeatsthebeats skade tillægges ikke Flemming Jensens hårde træning. Stutteri Hole In One sender nu ny hest i til Danmarks førende træner, skriver travoggalop.dk – der har talt med Peter Rudbeck.
Der er tale om lillesøsteren til
Nobodybeatsthebeat og Sweet Home Alabama, The Negotiator.  

– En afstamning, der forpligter. Dette skudsmål kan man med rette mønte på den treårige hoppe The Negotiator (Varenne – Blue Wave e. Speedy Crown).
 
Faderen, verdensstjernen Varenne, behøver ingen større præsentation, mens moderen Blue Wave, der står på Skive-amatørens Peter Rudbecks gård, tidligere har bragt nogle af dansk travsports bedste heste med hopperne Nobodybeatsthebeat og Sweet Home Alabama samt talentet Made Unbeatable i spidsen.
 
Om The Negotiator når at matche sine søskendes meritter, er fortsat et åbent spørgsmål. Hoppen har endnu ikke været bragt til start, og det får nu hestens ejer til at sende den i træning hos Flemming Jensen.
 
”The Negotiator er godkendt på 1.22,7 med galop, og hun kan på nuværende tidspunkt vel gå 1.21-tid fuld vej i fejlfri udgave. Hun mangler dog ifølge mine beregninger i hvert fald tre sekunder i at være startklar, og nu vil jeg se, om Flemming Jensen kan få hende lidt mere op i gear. Hun har en vis grundkapacitet,” siger Peter Rudbeck.
 
The Negotiaor er en stor og tung hest, men ejeren håber, at Flemming Jensens træningsmetoder kan hjælpe med at få både fart  og styrke i hesten.
 
”Jeg tror, at hun vil have godt af at få noget galoptræning, og derfor skal Flemming have chancen med hende. Nu skal han i første omgang prøve hende af i to-tre måneder, og så må vi se, hvordan hun udvikler sig,” forklarer Peter Rudbeck, der i den nærmeste fremtid afleverer The Negotiator hos den nordjyske travtræner.
 
Ifølge ejeren skal The Negotiator ikke bringes til start for enhver pris.
 
”Hun skal kun starte, hvis hun når et niveau, hvor hun kan vinde løb med det samme. Hvis ikke hun gør det, er der ingen grund til at prøve hende af som løbshest. Så må hun i stedet gå direkte i avlsboksen,” siger ejeren.