“Hun skal nok klare distancen”

Flemming Jensen starter to heste morgendagens stayerløb i Oslo, heriblandt Nobodybeatsthebeat. Han sidder selv bag Dakadak (Kadabra), der er ubesejret i hans regi. Til Travoggalop.dk vurdere han chancerne således:
 
”Dakadak er en rigtig god hest, der er kvalificeret til V75-finalerne i Elitlopps-weekenden. Den skulle have et løb i kroppen inden den opgave, og ejeren, som er nordmand, ville gerne have den ud på OGP-dagen. Derfor starter den i morgen, selvom det er en lidt hård opgave,” siger Flemming Jensen.
 
Træneren synes dog ikke at have opgivet håbet om en god placering.
 
”Dakadak er ingen udpræget stayertype, men den kan godt klare distancen. Som sagt er det en fin hest med god kapacitet for klassen,” siger Flemming Jensen.
 
Hans anden deltager i løbet, Nobodybeatsthebeat (Dream Vacation), skal køres af Åke Svanstedt, og den skal give 40 meter til Dakadak.
 
”Hun er vel heller ikke en decideret stayertype, men hun skal nok klare distancen. Alt er helt normalt med hende i træningen, og hun er i rigtig god form. At hun ikke vandt DM for Hopper senest på Fyn, var ikke hestens skyld. Det var kusken, der glemte at køre,” siger Flemming Jensen.