Andenplads til Fox On The Run

on 08. oktober 2021.

Staldens Fox On The Run hentede i dag en andenplads på Fyens Væddeløbsbane. Det var dog ikke meget der afgjorde at Fox On The Run ikke ramte målstregen først.

Jan Dahlgaard kunne i dag tage spids bag Fox On The Run. Det med Fly High Shadow udvendigt for sig, og i andet par udvendigt placerede Thai Sansa sig.

Fox On The Run afviklede de første 500 meter efter 1.13,1 og det lykkedes efterfølgende for Jan Dahlgaard at dæmpe tempoet. Det gav en 1000 meters notering på 1.17,2.

Der var dermed lagt op til en hastig afslutning, og den fik man.

Et tæt samlet felt gik ind i sidste sving, og Jan Dahlgaard orienterede sig over skulderen, hvor han havde sine konkurrenter. I sidste sving angreb Nicklas Korfitsen og Thai Sansa og så blev der kørt væddeløb.

Det gik stærkt ned gennem opløbet, hvor de to spilfavoritter gav hinanden en herlig dyst. I en tæt afgørelse kunne Thai Sansa trække sig sejrrigt ud af løbet. Se løbet her.

Fox On The Run var velgående og så fremragende ud undervejs. I en ren speedafslutning lykkedes det lige akkurat ikke at svare en rygkørt konkurrent.

Fox On The Run fik 7.500 kr. For dagens indsats.

I dagens prøveløb løb Hangonsloopy 1.25,1/2140 m. Volte.

Gorm Foto.

 

Stutteri Hole In One
v. Peter Rudbeck Jørgensen     
Svansøvej 3
7800 Skive

Tlf.: (0045) 2324 6197

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.