Nyt fra stalden - Peter fortæller

on 23. september 2021.

Nyt fra stalden

 

Peter Rudbeck fortæller:

 

Dontpaytheferryman, frygtede vi blev for hidsig senest, da han var voldsom i opvarmning for vogn. Vi udstyrede ham med fast ørehætte og krydsbånd og så blev han ifølge Maria for rar og gik ikke rigtig fremad. Stilen på hesten var fin og nu satser vi hvad det går på DM for monteheste i Aarhus næste søndag. Synes han er klart på vej op og det bliver spændende.

 

Fox On The Run, gik endnu et topløb med fuld fart over mål – kun slået af Super Flower, hun træner på og hun skal nok levere varen i karrierens sidste starter også – herlig herlig hest.

 

Dowhatyoudodowell er et kapitel for sig, han har lykkedes at kvalificere ind til et af Svensk Travsports 3 absolut største løb, i verdens hårdeste konkurrence, imod nogle af verdens bedste trænere og nogle af verdens mest ressourcestærke hesteejere.  For os som at komme i en Ol-Finale eller Champions League Finale, vi glæder os inderligt. Chancevurdering og mere herom i senere nyhed.

 

Howlingatthemoon gør vi klar til næste søndags Jysk 2 års GP og han træner uforandret videre, han kommer ind i godt flow med starter med 14 dages intervaller den næste måned om alt går vel og det vil bringe hesten reelt fremad fra nu af.  Spændende.

 

Hotspot træner styrke og kommer i løbet af en måneds tid, Hangonsloopy er prøveløbsklar, vi skal bare have logistikken til at passe ind, Hookedonafeling vokser og går kun motionstræning de næste 3 uger.

 

Ibegyourpardon er Jan Dahlgaard tilfreds med og Justlikejessejames som er kørt til hjemme er nu oppe på 4 km pr træningspas og det er en hest for fremtiden.

 

 

Stutteri Hole In One
v. Peter Rudbeck Jørgensen     
Svansøvej 3
7800 Skive

Tlf.: (0045) 2324 6197

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.