Første Stand And Deliver afkom på væddeløbsbanerne

on 04. marts 2021.

Stand And Deliver, der vandt det danske derby i 2013, kan fredag se sit 3-årige afkom Game On Butcher på Charlottenlund Travbane. Det er hingstens første afkom, der kommer i prøveløb.

Stand and Deliver, har siden 2-årssæsonen har hørt til i toppen af dansk travsport. Sejren i Dansk Trav Derby er selvsagt højdepunktet i Stand and Delivers karriere, men den nu 11-årige hingst er også indehaver af flere banerekorder.

Game On Butcher har love You-hoppen Shelovesyoubutcher som mor. Shelovesyoubutcher vandt selv tre af karrierens 29 starter og tjente 89.495 kr.

Shelovesyoubutcher er selv efter Spotlite Lobell og hoppen Lucy. Lucy vandt selv fem af 29 starter, og har i avlen lavet flere tiltalende løbsheste.

Hoppen er også mor til Emoji, der tidligere i karrieren har vundet Grand Circle 4-års Championat samt Aalborg Store Pris. Det er ligeledes blevet til deltagelse i Dansk Trav Derby 2020.

Emoji står aktuelt noteret for 14 sejre i 25 starter.

Game On Butcher ejes af Stald Butcher A/S og trænes af Ken Ecce. Det er ligeledes Ken Ecce, der varetager køreturen bag den 3-årige hingst fredag eftermiddag.

Det skal blive interessant og se om Game On Butcher slægter sin fars evner på.

Foto af Travfoto Bornholm/Torben Ager.

stand

 

 

Stutteri Hole In One
v. Peter Rudbeck Jørgensen     
Svansøvej 3
7800 Skive

Tlf.: (0045) 2324 6197

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.