Ringeste sæson i 19 år!

on 21. oktober 2019.

Peter Rudbeck er ikke bange for at se sig selv i spejlet og sige tingene ligeud. I denne nyhedsupdate kan du læse, at 2019 har været stutteriets ringeste sæson i 19 år.

 

Stand And Deliver

Er frisk som altid – starter fredag i rutineløb i Skive – Kusken hedder Rolf Jørgensen  - han får lov at starte vinteren over når der er løb som passer.

 

I Love Champagne 

Ny hest i stalden, som træner fint – skal lige kastreres og forhåbentlig holde Rolf og Stalden lidt i gang her henover vinteren.

 

Dontpaytheferryman 

Ham har vi lige fået blodprøvesvar på nu og den siger også virus, hvad ellers havde man nær sagt. Han har præsteret langt under middel i de seneste 2 starter og der måtte være en forklaring. Han står op og ned af de 2 E’erer i hverdagen og han er uden tvivl smittet. Træls men rart med en forklaring på de helt svage præstationer.

 

Eastboundanddown

Forsat virus – holder fri indtil det er ude af kroppen

 

Eightdaysaweek

Fortsat virus – holder fri indtil det er ude af kroppen

 

Fox On The Run 

Virker frisk og starter søndag i Dansk Opdrætningsløb – vi håber hun går fri, da hun ikke står i samme stald som hingstene. Vi krydser alt hvad vi kan og håber på  lidt tur i den, men det er lidt svært at holde optimismen helt i top.

 

Fromajacktoaking

Hygger sig i folden indtil december, hvor vi vil forsøge at træne lidt igen.

 

Fourfiveseconds 

Er godkendt hos Jan og Charlotte, Jan virker ok tilpas med hesten – vi håber hun får en start eller to henover vinteren, men det er helt op til træneren.

 

De tre åringer, Goodgollymissmolly, Dowhatyoudodowell og Greatballsoffire er fine og dem skal vi nok få meget glæde af.

 

Vi glæder os meget til det bliver nytår, så vi kan komme i gang med en ny sæson og glemme denne, som har været den ringeste i 19 år.

Sygdom er ingen herre over og vi er faktisk rigtig opsatte på at give den fuld gas, da staldens potentiale er større end nogensinde –  bare vent vi kommer igen, fortæller en trofast Rudbeck.

 

 

Stutteri Hole In One
v. Peter Rudbeck Jørgensen     
Svansøvej 3
7800 Skive

Tlf.: (0045) 2324 6197

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.